Daunele provocate de vaccinuri: O femeie a dat în judecată AstraZeneca

După ce a fost vaccinată împotriva Coronei, o femeie are probleme masive de sănătate. Ea dă în judecată producătorul vaccinului. Ea pierde în primă instanță în fața Tribunalului Regional Hof. Ea face apel. Acum este rândul Tribunalului Regional Superior din Bamberg.

O femeie este vaccinată împotriva Coronei și face o așa-numită tromboză venoasă intestinală, adică un cheag de sânge. Ea merge la spital și este operată. Sunt îndepărtați trei metri de intestin. Până în ziua de azi, femeia suferă de insomnie și depresie. Ea nu poate lucra, spune avocatul ei. Femeia atribuie problemele masive de sănătate la vaccinul producătorului Astrazeneca. Femeia dă acum în judecată compania farmaceutică internațională în a doua instanță.

Tribunalul Regional Hof respinge cererea unei femei în primă instanță

Procesul pentru despăgubiri împotriva Astrazeneca începe astăzi, la ora 9.00, la Tribunalul Regional Superior din Bamberg (OLG). În primă instanță, Tribunalul Regional din Hof a respins cererea femeii. Riscul de tromboză pentru persoanele care au fost vaccinate cu vaccinul Astrazeneca nu a fost crescut în comparație cu persoanele nevaccinate, a decis instanța. În plus, vaccinul produs de Astrazeneca era un vaccin ale cărui beneficii depășeau riscurile unor posibile efecte secundare.

O femeie cere despăgubiri pentru durere și suferință și daune

Însă femeia nu a acceptat verdictul. Din acest motiv, ea face apel. Potrivit avocatului ei, ea cere despăgubiri pentru durere și suferință și daune. Femeia a fost afectată permanent de îndepărtarea intestinului, susține avocatul ei. Ea suferă de dureri, diaree masivă și trebuie să meargă la toaletă de mai mult de 16 ori pe zi, spune avocatul ei.

Unul dintre primele procese împotriva producătorului vaccinului Corona

Este îndoielnic dacă se va ajunge astăzi la un verdict în procedura de apel în fața Tribunalului Regional Superior din Bamberg. O înțelegere este, de asemenea, posibilă, spun ei. În orice caz, cazul este unul dintre primele procese din Germania împotriva unui producător de vaccin Corona.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu