Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Maratonul radarelor 2024: radare de viteză pe drumurile din Bavaria

Ministerul bavarez de Interne a publicat în avans cele 1.500 de drumuri pe care vor fi folosite radare de viteză timp de 24 de ore în timpul “Blitzmaratonului”, de vineri, 19 aprilie, ora 6 dimineața, până sâmbătă, 20 aprilie 2024, ora 6 dimineața! Aici puteți descărca întreaga listă în format pdf și puteți găsi toate punctele de control din circumscripția dumneavoastră administrativă.

Atenție, radare de viteză! În timpul “maratonului vitezei” la nivel european, radarele de viteză vor fi folosite și în Bavaria timp de 24 de ore, de vineri, 19 aprilie, la ora 6 dimineața, până sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 6 dimineața! Vitezele vor fi verificate pe șosele în aproximativ 1.500 de puncte de control. În total, 2.000 de polițiști vor fi la datorie în timpul controalelor în trafic. Dar de ce toate acestea?

Excesul de viteză este principala cauză a accidentelor rutiere grave, explică ministrul de interne al Bavariei, Joachim Herrmann. Aproximativ un sfert dintre decesele de pe șoselele bavareze se datorează acestui fapt. În 2023, un total de 66 de persoane au fost ucise în Bavaria ca urmare a accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă. (Un total de 499 decese pe șosele în 2023)

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu