Ne va strica Guvernul toată vacanța de vară?

Ministrul Transporturilor, Volker Wissing (53 de ani, FDP), avertizează: Dacă reforma Legii privind protecția climei va continua să fie blocată, există amenințarea unor interdicții de circulație în fiecare weekend începând cu luna iulie.

Mai exact, este vorba de 22 de milioane de tone de CO2 care trebuie economisite de autoturisme, camioane etc. în acest an. Wissing dorește să îndulcească acest obiectiv rigid. Planul său: dacă, de exemplu, industria nu economisește mai mult CO2 decât trebuie, această creștere ar trebui să fie compensată de sectorul transporturilor.

Cabinetul federal a aprobat deja planul Wissing, dar grupul parlamentar al Verzilor din Bundestag se opune.

► “Interdicțiile de conducere sunt dificil de implementat și greu de transmis”, spune purtătoarea de cuvânt a ADAC, Katrin van Randenborgh.
► Industria hotelieră se teme de o vară de groază. Șefa industriei, Ingrid Hartges: “Avertizăm în mod expres împotriva unei interdicții de circulație. Aceasta ar avea consecințe catastrofale pentru alimentația publică și pentru hotelurile din stațiunile de vacanță.”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu