Moartea unui copil de 14 ani: Poliția caută arma crimei

O patrulă de poliție a găsit un adolescent mort în campusul unei școli din Franconia Inferioară. Un adolescent a fost arestat, dar multe întrebări rămân fără răspuns: Care a fost contextul crimei? Și unde se află arma crimei?

În urma presupusei morți violente a unui tânăr de 14 ani într-un centru școlar din Franconia Inferioară, departamentul de investigații criminale caută intensiv o armă de foc. Între timp, tânărul suspectat urma să fie adus în fața unui judecător de instrucție din Würzburg începând de sâmbătă de la ora 11.00, care va decide apoi asupra unui eventual mandat de arestare.

Sâmbătă seară, s-a prezentat un martor care ar fi auzit probabil o împușcătură din zona incintei școlii din Lohr am Main, vineri, între orele 13.00 și 14.00, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Enrico Ball. “Investigații intensive sunt acum în curs de desfășurare pentru a determina în ce măsură a fost implicată o armă de foc”. Prin urmare, zona din jurul locului crimei este, de asemenea, cercetată din nou. “Încă nu avem arma crimei”. Încă nu se știe când va avea loc autopsia tânărului de 14 ani.

Suspectul în adolescență

Vineri după-amiază, o patrulă de poliție l-a găsit pe tânărul fără viață, cu leziuni externe, într-o mică zonă verde de lângă școală. Încercările de resuscitare au eșuat, iar un medic de urgență a declarat decesul. Anterior, un băiat de 14 ani venise la secția de poliție din Lohr și a raportat că a auzit că un prieten de-al său a ucis un tânăr în incinta centrului școlar.

Poliția a arestat apoi un suspect adolescent spre seară. Suspectul era “la începutul adolescenței”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, având sub 16 ani. Sâmbătă după-amiază, poliția judiciară și parchetul au dorit să emită un comunicat de presă cu informații suplimentare despre acest caz.

În incinta Zweckverband Lohr sunt găzduite un liceu, o școală gimnazială și un centru de sprijin. În prezent, Bavaria este încă în vacanță, dar este de presupus că sâmbătă școala va fi dotată cu personal pentru a oferi părinților îngrijorați un punct de contact, a declarat un responsabil pentru Bayerischer Rundfunk (BR). Mario Paul, primarul acestui oraș cu aproximativ 15.000 de locuitori, a anunțat, de asemenea, că va comenta incidentul.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu