Poliția și Biroul de asistență pentru tineret (Jugendamt) efectuează achiziții de teste direcționate

ROTTWEIL – Vânzarea de alcool este interzisă tinerilor sub 18 ani conform Legii pentru Protecția Tineretului. Cu toate acestea, potrivit comunicatului de presă, biroul de asistență pentru tineret și poliția se confruntă în mod repetat cu tineri beți, care isi procura alcool-ul în magazine. Pentru a monitoriza comportamentul de vanzare în magazinele de vânzare cu amănuntul și din benzinării, poliția și biroul de asistență pentru tineri din districtul Rottweil vor efectua achiziții de testare direcționate în următoarele câteva săptămâni.

https://preprod.erichmocanu.tv/sustine/

Tinerii merg la magazine sub supravegherea polițiștilor și angajaților biroului de asistență pentru tineret și încearcă să cumpere „alcoolul interzis”. 

„Deși marea majoritate a comercianților cu amănuntul și a benzinăriilor aderă la interdicția de a vinde băuturi spirtoase către tineri, întotdeauna există dealeri care nu o fac și astfel, cel puțin din neglijență nu aplica legea protecției tinerilor”, explică polițiștii responsabili de tineret.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu