Procurorul și poliția din Stuttgart anunță: Arestare după furt de motorină

Polițiștii au arestat provizoriu doi români în vârstă de 37 și 41 de ani, sâmbătă seara (18 februarie 2023) care sunt suspectați că ar fi alimentat motorină în zona Am Mittelkai. 

În jurul orei 20.30, un șofer de camion a anunțat că doi bărbați pompau motorină din rezervorul camionului său. La scurt timp după aceea, cei doi străini au plecat în Sprinter-ul lor, a cărui plăcuță de înmatriculare încă o putea citi șoferul camionului. Polițiștii alertați au reușit să găsească vehiculul pe care îl căutau în zona Podurilor Otto-Hirsch în cadrul perchezițiilor. În magazia transportorului au fost găsite mai multe recipiente de plastic goale și mai multe recipiente cu motorină, care probabil fusese pompată și din alte vehicule. Deoarece șoferul era, de asemenea, puternic în stare de ebrietate, Pe lângă un raport de furt, șoferul trebuie să se aștepte și la un raport de conducere în stare de ebrietate. După consultarea procurorului de gardă, Sprinterul a fost confiscat, iar cei doi acuzați au fost eliberați după finalizarea măsurilor polițienești.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu