Șoferul de camion roman a fost oprit cu peste 2 la mie

Un român (46 de ani) se deplasa cu camionul său de 40 de tone, marți, în jurul orei 18.10, cu linii ondulate clare pe A8 Est în direcția Munchen. Un alt utilizator al drumului a observat manevra de conducere vizibilă la scurt timp după ce a trecut granița la Walserberg. Camionul a fost, așadar, supus unei inspecții amănunțite de către poliția rutieră din Traunstein la parcarea Teisenberg.

Românul a declarat inițial că și-a folosit telefonul mobil, care era ferm atașat de un suport și, prin urmare, a ieșit din bandă. Cu toate acestea, patrula care a fost dislocată a efectuat un test de alcool. REZULTAT: peste 2 la mie! Conform stadiului actual al cunoștințelor, niciun alt utilizator al drumului nu a fost amenințat în mod specific.

Românul a venit la Clinica Traunstein pentru a-i fi recoltat sânge. Din ordinul parchetului din Traunstein i-a fost retras permisul de conducere. El riscă o pedeapsă semnificativă pentru conducerea în stare de ebrietate.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu