Româncă candidează pentru scaunul de primar in orașul Rostock

pe 13 noiembrie ai de ales cine va fi noul sef in primarie . Sunt gata să îmi asum această sarcină și vreau să avansez Rostock împreună cu tine . Pentru aceasta vă cer sprijinul. scrie românca pe pagina ei.

Carmen-Alina Botezatu are 47 de ani este căsătorită si are patru copii. In 1990 părinții ei s-au hotărât sa părăsească Targoviste si au venit in Rostock-Germania.

Aduc 13 ani de experiență administrativă în administrația de stat și federală . Sunt deja responsabil pentru proiecte de construcție în valoare de peste 100 de milioane de euro în fiecare an, dintre care multe sunt în Rostock. Mai jos veți găsi o mică selecție a acestor proiecte. Dar nu doar implementarea măsurilor de construcție este una dintre sarcinile mele, ci și conducerea unui birou cu 170 de angajați. Aceasta include oameni din diferite discipline și povești. Fiecare are sarcinile lui și trebuie să fie motivat. Conflictele trebuie moderate și, în final, deciziile trebuie luate de mine în ultimă instanță.

În calitate de primar, aș dori să folosesc această experiență și abilități pentru a reorganiza administrația orașului după haosul de conducere și de luare a deciziilor din ultimii ani. Pentru că sunt mulți angajați cu înaltă calificare care doresc să facă lucrurile în administrație. Este important ca Rostock să folosească acest potențial.

Am modelat deja Rostock cu munca mea anterioară – în liniște și profesional. În calitate de nou primar, aș dori acum să continui acest curs. transmite Carmen pe pagina ei.

Cati Romanii trăiesc in Rostock?

Per 31.12.2021 au fost înregistrați aproximativ 690 de romanii din care 245 femei si 450 bărbați. Totalul locuitorilor de cetatenie straina 16.160 persoane sin totalul de 208.886

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu