Casa unui Preot Ortodox din Germania a fost Jefuita! S-a furat inclusiv crucea primită de la IPS Andrei

Casa noastră a fost JEFUITA si au furat …bani, aur, tot! a scris Parintele Jidveian Marius Ioan de la Parohia Ortodoxa Vilshofen din Germania.

Poliția locală împreuna cu poliția criminalistica au găsit urme, probe ADN din fire de par si respiratie, etc.
Urmează ca imaginile surprinse de camera de supraveghere “ascunsa” și de cele stradale, sa fie investigate in detaliu de Kriminalpolizei!

Intre timp, soțul meu, o sa citească Psaltirea , Acatistele si Sfintele Liturghii, timp de 40 zile, pentru cei ce au săvârșit aceasta infracțiune, fără frica de Dumnezeu ( s-a furat inclusiv crucea primită in dar de la IPS Andrei )

RECOMPENSA de minim 10.000 €, pentru detalii ce duc la soluționarea cazului!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu