Două cârlige albastre într-un Chat WhatsApp sunt recunoscute de instanta, ca dovada de mesaj primit și citi.

Tribunalul Județean Bonn 2020. În cazul particular, era vorba de o vânzare imobiliară, din care vânzătorul a vrut să demisioneze (retragă) din cauza plății prețului de achiziție în așteptare.

Din acest motiv, a trebuit organizat un tur la domiciliu cu cumpărătorul, din care a rezultat reeditarea proprietății acestuia.

Cumpărătorul a trimis vânzătorului propunerile de dată prin WhatsApp. Cu toate acestea, acesta din urmă a susținut în instanță că a citit aceste propuneri de date doar câteva săptămâni mai târziu.

Cu toate acestea, în cursul procedurii, instanța a considerat că știrea a fost livrată mai devreme și citită.

Judecătorii au folosit o captură de ecran WhatsApp ca dovadă că propunerile de dată erau deja cu cârligele albastre la momentul respectiv. Din aceasta s-ar putea concluziona apoi că mesajul a fost clar livrat și citit. hotărâre v. 31.01.2020, Az.: 17 O 323/19 //

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu