Concediu Medical pe Telefon este posibil până la sfârșitul lunii martie

Din cauza crizei coronariene în curs de desfășurare, este încă posibil să vă luați concediu medical din cauza unei răceli ușoare până la bine în noul an, chiar și prin telefon fără a vizita cabinetul.

Regulamentul special va fi prelungit din nou până la sfârșitul lunii martie, așa cum a decis joi Comitetul Federal Mixt al Medicilor, Companiilor de Asigurări de Sănătate și Clinicilor . Acest lucru este menit să reducă contactele inutile pentru a reduce riscul de infecție.

Concediul medical prin telefon este încă posibil pentru până la șapte zile și poate fi prelungit cu încă șapte zile calendaristice. În acest scop, medicii trebuie să se convingă personal de starea sănătăţii prin „interviuri telefonice detaliate”. Regulamentul special anterior a fost valabil până la sfârșitul anului.

Până la sfârșitul lunii martie, clinicile se pot abate din nou de la cerințele pentru un personal minim de personal medical în anumite secții, așa cum a decis de comitetul federal. Până atunci, în clinici ar trebui să se renunțe la anumite controale ale serviciului medical. Rezoluțiile au contribuit la ameliorarea spitalelor și a cabinetelor medicale și, în același timp, la protejarea pacienților, a spus președintele Josef Hecken.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu