Pentru că nu Le-au ajuns permise de conducere false: Nemtii merg la poliție

Doi bărbați din Freyung-Grafenau din cartierul vecin Rohrbach s-au prezentat la poliția locală cu o îngrijorare neobișnuită: au depus o plângere pentru că nu au primit permisele de conducere falsificate.

Potrivit oficialilor, cei doi bărbați, în vârstă de 27 și 29 de ani, au dat peste o reclamă prin intermediul rețelelor de socializare în iunie 2021, în care erau oferite spre vânzare permise de conducere. După o corespondență cu vânzătorul necunoscut, cei doi au decis în cele din urmă să cumpere permise de conducere clasa B pentru a le folosi pe drum.

Potrivit poliției, aceștia au transferat o sumă în intervalul de patru cifre într-un cont german și britanic. Întrucât permisele de conducere nu au fost încă eliberate, cei doi au depus plângere la poliție. Pe lângă făptuitorul necunoscut, sunt denumiți și cei doi bărbați ai procurorului din Linz.

Caz similar primăvara la Dingolfing

Abia în primăvară, poliția din Dingolfing, Bavaria de Jos, a avertizat împotriva comandării permiselor de conducere online . O femeie de 32 de ani s-a prezentat la secția de poliție Dingolfing și a depus o plângere pentru un permis de conducere care nu a fost eliberat. Ea a spus că a plătit o sumă mijlocie de patru cifre.

Potrivit poliției, aceasta este o ofertă ilegală: un permis de conducere este un certificat oficial care servește drept dovadă a deținerii unui permis de conducere. „Acesta, la rândul său, poate fi împărțit în clase individuale și poate fi dobândit doar prin promovarea examenului”, au spus oficialii. Prin urmare, nu este permisă comandarea sau achiziționarea unui permis de conducere fără a susține proba teoretică sau practică necesară.

Legala privind penalizarea cumparatorilor

După cum a spus polițiștii din Dingolfing ca răspuns la o solicitare a PNP în acest caz, problema răspunderii penale a cumpărătorilor de permise de conducere falsificate este o finețe juridică: „Pentru că femeia nu a obținut permisul de conducere, este doar o încercare de a furniza fals. identificare și aceasta este impunitate”, a spus un purtător de cuvânt al poliției. A trebuit însă făcut un raport din oficiu la parchet – acesta din urmă decide apoi dacă procedura va fi întreruptă.

Altfel ar fi fost dacă ar fi fost prinși la un control în trafic cu permisul de conducere interzis. Atunci femeia ar fi trebuit cu siguranță să se aștepte la o pedeapsă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu