Incendiu la un spital privat din Cluj: A fost activat planul roșu; zeci de pacienți evacuați

Un incendiu a izbucnit la un spital privat de pe strada Frunzișului din Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit de urgență și au evacuat pacienții. Potrivit Antena 3 CNN, 26 de persoane au fost evacuate.

Totodată, autoritățile au activat planul roșu de intervenție.

„Pompierii de la Detașamentele 1 și 2 au fost solicitați să intervină la un incendiu la un spital privat. Până în acest moment au fost evacuați 26 de pacienți, dintre care patru sunt transportați la alte unități spitalicești. Incendiul este lichidat, iar pompierii efectuează recunoașterea în întreg spitalul, pentru a vedea dacă există probleme la etajele superioare ale imobilului”, a precizat Paul lar, purtător de cuvânt al ISU Cluj, în urmă cu câteva momente, pentru Antena 3 CNN.

„Pompierii de la Detașamentul 1 intervin în aceste momente la un incendiu produs la un spital privat de pe strada Frunzișului. A fost activat planul roșu începând cu ora 22:50. Până acum nu sunt anunțate victime. Spitalul este inundat cu fum. Întreg personalul a fost evacuat. Nu sunt riscuri pentru pacienți. Incendiul a fost lichidat”, a mai transmis ISU Cluj.

Totodată, pacienții care au avut nevoie să fie transferați la un alt spital, au fost duși de urgență către alte instituții spitalicești.

stiridiaspora.ro