Următorul diagnostic de șoc pentru Bruce Willis – DEMENTA

La începutul anului 2022, unul dintre marii Hollywood-ului a demisionat: Bruce Willis (67 de ani) și-a anunțat cariera după ce a fost diagnosticată boala afazie . Acum urmează următoarea lovitură a sorții: joi, familia actorului a anunțat că Willis suferă de demență frontotemporală.

Familia Willis a declarat pe site-ul Asociației pentru Degenerare Frontotemporală , o fundație care ajută oamenii cu această boală, că afazia starului Die Hard a evoluat spre demență. Printre altele, Bruce ar avea, prin urmare, dificultăți în a comunica.

Bruce Willis cu familia sa amestecată: fiica Rumer, fosta soție Demi Moore și fiica Scout, soția Emma Heming și fiica Tallulah (din stânga)

Mai presus de toate, rudele vor să atragă atenția asupra bolii. „Bruce a crezut întotdeauna că își folosește vocea în lume pentru a-i ajuta pe alții și pentru a crește gradul de conștientizare a problemelor importante, atât public, cât și personal”, a spus familia.

„Știm din adâncul inimii noastre că, dacă ar putea astăzi, ar acționa prin creșterea gradului de conștientizare la nivel mondial și conectându-se cu cei care se luptă și cu această boală debilitantă și cu impactul pe care îl are asupra atâtor oameni și familiilor lor.”

Chiar și cu afazie, Willis s-a luptat cu tulburări de vorbire, motiv pentru care starul de la Hollywood a trebuit să-și încheie cariera. Înainte de asta, lucrase în multe filme ieftine pentru a-și lăsa familia cu cât mai mulți bani.

Afazia se poate dezvolta și în demență. Demența frontotemporală, pe de altă parte, este un subtip. Boala își are originea aici în lobii frontali și temporali ai creierului.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu