Chips-uri de boia populare afectate de retragere

Deoarece valoarea limită pentru o substanță de ulei mineral a fost depășită în produse, producătorul Solid Food SRL își cheama inapoi produsul vândut Viva Chips „Paprika Style”.

Grupul de companii Monolith furnizează în prezent informații despre rechemarea unui cip. După cum se poate citi pe „ produktwarning.eu ”, anumite articole depășesc limitele pentru MOAH. Aceștia sunt compuși chimici găsiți în uleiul mineral.

Din cauza conținutului crescut de MOAH, chipsurile nu sunt potrivite pentru consum. MOAH este clasificat ca potențial cancerigen de către Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară.

Rechemarea chipsurilor Viva „Stil Paprika”: Aceste produse sunt afectate

Viva Chips – chipsuri de cartofi

“Pepper Style” 100g

Cel mai bine înainte: 23.08.2023

LOT 237

Producator: Solid Food SRL

Persoanele care au cumpărat produsul îl pot returna la locul de cumpărare. Pretul de achizitie va fi rambursat.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu