Noul sef al companiei Twitter

Elon Musk a postat o fotografie pe Twitter miercuri, în care se poate vedea câinele său de rasă Shiba Inu, numit Floki, stând pe scaunul directorului general al companiei, sub titlul „Noul CEO al Twitter este grozav”, potrivit Business Standard. Miliardarul cu cetățenie sud-africană, canadiană și americană a explicat că și-a angajat câinele de companie să îl înlocuiască în funcția de CEO al Twitter.

Elon Musk a găsit pe cineva „suficient de bun” pentru Twitter

Afaceristul a glumit spunând că noul CEO al Twitter este mult mai bun decât el însuși. Elon Musk a declarat că are încredere în câinele său, pe care l-a descris drept „perfect pentru slujbă”, „super cu cifrele!” și „cu stil”.

Un utilizator de pe Twitter a comentat că probabil a fost singurul nebun care a acceptat postul. În schimb, Elon Musk a insistat că Floki este perfect pentru această funcție.

Musk, criticat dur de angajații companiei

În decembrie anul trecut, Musk a declarat că va continua să conducă echipele de software și servere doar până când va găsi „pe cineva suficient de nebun” să îi ia locul.

Comentariul lui Musk vine ca urmare a unui sondaj în care 57,5% dintre respondenți au declarat că el ar trebui să demisioneze din funcția de CEO al Twitter.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu