Se cere anularea veto-ului Austriei la Curtea de Justiție a Uniunii Europene! ‘Am solicitat astăzi, oficial, Comisiei Europene să se îndrepte împotriva Consiliului UE la CJUE’

Eugen Tomac, europarlamentar al Partidului Mișcarea Populară, a solicitat astăzi, în mod oficial, Comisiei Europene să se îndrepte împotriva Consiliului UE, la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE).

Tomac afirmă, într-o postare pe pagina de socializare, că veto-ul Austriei, dat împotriva aderării României la spațiul Schengen, trebuie anulat la CJUE.

„Veto-ul Austriei trebuie anulat la Curtea de Justiție a Uniunii Europene

Am solicitat astăzi, oficial, Comisiei Europene să se îndrepte împotriva Consiliului UE la Curtea de Justiție a Uniunii Europene pentru a apăra principiile și valorile evocate în Tratatul privind Funcționarea Uniunii Europene.

României și cetățenilor ei le sunt încălcate drepturi fundamentale ale Uniunii Europene: libertatea de circulație a persoanelor și libertatea de circulație a bunurilor. Prin urmare, Comisia Europeană are obligația să acționeze spre a aplica litera și spiritul legii!”, a afirmat Eugen Tomac.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu