„Eva în paradis” este numele videoclipului pe care Eva Kaili l-a filmat la scurt timp după alegerea ei în Parlamentul UE în 2014

Videoclipul model bizar al grecului mită

Peste noapte a devenit faimoasă în toată Europa – celebră îndoielnic. Pentru că Eva Kaili (44 de ani), vicepreședinte al Parlamentului UE înainte de suspendare, se află în centrul unuia dintre cele mai mari scandaluri din istoria UE…

Kaili se află de vineri în arest în Belgia, fiind suspectat de corupție. Se spune că ea a acceptat saci plini cu bani din Qatar .

Un videoclip cu ea din 2014 a apărut acum – la scurt timp după alegerea ei în Parlamentul UE, la începutul unei cariere promițătoare în UE. Titlul: „Eva în paradisul UE”.

Videoclipul arată: Kaili pozând în model cu un măr, simbolul biblic al ispitei și păcatului. A muscat marul si s-a lasat alungata din „Paradisul UE”?

Privind retrospectiv, imaginile frumoase par o profeție…

Video in aceasta seara in emisiunea “Romania e in Pericol” la ora 22 ora României

Pentru că suspiciunea este că s-a lăsat cumpărată: anchetatorii au găsit 600.000 de euro cash în apartamentul ei, ascunși în pungi de plastic, la scurt timp după ce a făcut campanie în Parlamentul UE pentru Qatar-ul fără viză (sponsorizează ISIS, printre altele) – necaracteristic unui socialist.

Politicianul elen se află de vineri în arest în Belgia din cauza afacerii sale de mită

De asemenea, izbitor: în urmă cu doar câteva zile, ea a lăudat statul Golfului – unde muncitorii au murit construind stadioanele Cupei Mondiale – ca fiind un pionier în ceea ce privește drepturile lucrătorilor.

Kaili nu este străină de patria ei, Grecia, după ce a lucrat ca cititor de știri și jurnalist înainte de cariera ei în Uniunea Europeană. În 2007 a fost aleasă în Parlamentul Greciei. În 2014, a mers la Parlamentul UE printr-o stație intermediară din Ministerul de Interne, unde a devenit unul dintre mai mulți vicepreședinți în același an.

Nici atunci, însă, Kaili nu părea să aibă inocența pură a Evei biblice înainte de alungarea ei din paradis.

În cele mai înalte cercuri politice din Atena, apropierea lui Kaili de oligarhii ruso-greci și de magnații petrolieri asiatici a fost o problemă de mult timp, inclusiv prietenia ei cu Ivan Savvides (63). Confidentul lui Putin a năvălit odată pe teren cu un pistol pentru că nu i-a plăcut decizia unui arbitru împotriva clubului său de fotbal PAOK Salonic.

Acum, cariera lui Kaili pare să fie încheiată și banii din Qatar ar putea să dispară și ei.

Ea a fost suspendată din funcție imediat după arestare, iar partidul ei, PASOK, a dat-o afară. Un judecător grec i-a înghețat toate conturile și pe cele ale familiei sale. Partenerul tău de viață și angajatul tău este, de asemenea, suspectat de anchetatori.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu