Susține si tu Partidele mici la alegerile europarlamentare 2024

9.Iunie 2024 se apropie. Romanii au posibilitatea sa trimită in Parlamentul European oameni ce susțin familia tradițională, suveranitatea, egalitatea intre cetățean si bugetar, cultura si tradiția.

Părerea fondatorul Asociației Germane de Apărare a Drepturile Omului, Erich Mocanu, este ca PSD, PNL, UDMR, USR si PMP trebuie sa dispară din politica Europeana, pentru ca in ultimele mandate aceste partide au adus doar nenorociri, distrugeri si dezbinare intre cetățeni.

Știm cu toții ca partidul AUR are cea mai buna lista de Candidați pentru Euro2024. In frunte cu Cristian Terheș, aceasta lista va lua cele mai multe mandate europarlamentare in acest an cu mult peste PSD si PNL.

Romania va avea 33 de europarlamentari. Cu toate ca partidul AUR va câștiga alegerile, cate locuri poate sa primească? 10-15?

Rezultatul este ca totuși, PSD, PNL, USR, REPER vor avea majoritatea reprezentațiilor in Parlamentul European si distrugerea va continuă.

Cu cat mai multe Partide trec de pragul de 5% la alegeri cu atât mai mult se împart cele 33 de locuri. Romanii trebuie sa înțeleagă următoarele: In primul rând trebuie susținute cat mai multe partide sa poată candida. Fiecare cetățean poate semna si susține mai multe partide politice in același timp.

In al doilea rând, romanii trebuie sa iasă la vot. Chiar si cei din străinătate daca au posibilitatea sa voteze prin corespondenta, sa aplice pentru aceasta metoda. Indiferent daca credem ca se vor fura voturi, noi trebuie sa ne facem datoria, “Sa Votam”.

Voturile se fura din cauza noastră. Daca am ieși la vot si am vota 75-90 %, procentajul acela furat si manipulat ar fi atât de mic de nici nu ar mai avea efect. Si un alt punct important, este ca furtul si manipularea începe din secția de vot.

Sa ne aducem aminte de Alegerile Locale din 2020, cum la Sectorul 1 se furau cu sacii, dovada fiind filmările apărute ulterior din secția de vot.

Fiecare membru ce face parte dintr-o secție de vot, are obligația de a informa coordonatorul dar si președintele de secție despre frauda electorala sau chiar si încercarea ei. Membrii secției de vot, nu au voie sa semneze Procesul Verbal de Constatare a Voturilor, pana nu sunt siguri ca totul este corect scris.

La întrebarea pe cine va susține implicit pe cine va vota, dl. Erich Mocanu, a răspuns ca merge pe mana si încrederea Partidului AUR si a Partidului PNSR.

Sandra Niculescu