VIDEO | George Simion anunță mișcarea suveraniștilor pe scena politică din România: “E un curent din ce în ce mai victorios!” – EXCLUSIV

Liderul AUR, George Simion, anunță coalizarea unei mișcări politice în România, formată în primul rând din suveraniști.   

„Noi n-am avut o alternativă închegată în România timp de 33 de ani: practic s-a mimat așa zisa stângă cu așa zisa dreaptă. Faptul că nu am avut o alternativă la nivel European, practic s-a mers în linia dictată de Bruxelles, toate acestea au un sfârșit! Noi de asta am apărut ca forță politică”, a declarat George Simion, la emisiunea Ediția de seară, realizată de Dinu Criste la Cluj Live.

Președintele AUR anunță pe această cale coalizarea unei alianțe a suveraniștilor, totul în perspectiva anului electoral 2024.  

„De asta încercăm să găsim o formulă și o cupolă să adunăm toți suveraniștii, pentru că suntem singura mișcare în Parlamentul României care reprezintă aceast curent din ce în ce mai prezent și victorios în alegerile din bătrântul continent, din Statele Unite și lumea democratică. Suveranist nu înseamnă anti-european. Categoric, nu! Noi vrem o Europă unită, dar a națiunilor, nu una federală. Vrem Europa inițală. Nu suntem primiți în spațiul Schengen, ci doar lemnul din România. Lemnului nu-i cere nimeni buletin sau pașaport. Gazul și petrolul la fel. Nu este corect! Trebuie să fim tratați corect, nu ca cetățeni de mâna a doua”, a conchis Simion.

YouTube player
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu