Acest soldat din trupele speciale KSK este unul dintre teroriști?

În timpul liber, se pare că a lucrat pentru a răsturna statul nostru cu forța. În slujba sa, el a depus un jurământ că va sluji cu credincioșie Republica Federală.

Cazul sergentului de stat major Andreas Meyer (58 de ani) a zguduit Bundeswehr. Soldatul și presupusul terorist lucrau pentru Comandamentul Forțelor Speciale (KSK), asociația de luptători de elită a armatei.

Miercuri, polițiștii au luat cu asalt casa din Neustetten (districtul Tübingen), unde Meyer locuiește cu câinele său.

Cine este acest Andreas Meyer?

Și-a început cariera ca bucătar: Meyer s-a format într-un restaurant vedetă, apoi a mers la Bundeswehr ca bucătar de câmp timp de opt ani. Apoi a devenit rezervist, a lucrat la o firmă de logistică și ca mânuitor de câini la pompieri.

Când Bundeswehr a mers în Afganistan în 2002, Meyer a descoperit că ar putea „în sfârșit să facă din nou ceva util și semnificativ”. Tatăl unui fiu de atunci în vârstă de 7 ani s-a prezentat de trei ori pentru acțiune.

Chiar și atunci, lucrurile au mers prost în viața lui. Meyer a scris o carte despre timpul petrecut în Afganistan („One can die every day”). I-a dedicat lucrarea fiului său Marco, „care a trebuit să se descurce fără multă dragoste și afecțiune de mic copil”.

După experiența de război, Meyer s-a întors în Bundeswehr ca soldat obișnuit în 2017, deși la 53 de ani era neobișnuit de bătrân pentru a fi repus. În calitate de sergent de stat major, a lucrat în zona de logistică a cazărmii KSK din Calw.

În 2021 s-a îmbolnăvit de cancer de prostată. El a scris și o carte despre asta: „Infern of Thoughts – Un bărbat (n) fără prostată este tot bărbat?”

Meyer înconjurat de copii afgani, Foto: Traditie

Cel mai târziu până atunci, Meyer se strecurase în tabăra denegatorilor de corona.

A refuzat vaccinarea obligatorie pentru soldați cu adeverință de medic civil din scena gânditorului lateral. Pe 2 februarie a acestui an, Meyer a scris o scrisoare comandantului KSK în jargonul „Reichsbürger” împotriva vaccinării obligatorii. KSK a alertat serviciul militar de contrainformații (MAD), care îl investiga pe Meyer.

În aprilie, sergentul de stat major a solicitat eliberarea sa în temeiul secțiunii 5, paragraful 3 din Legea soldaților.În conformitate cu aceasta, rămânerea în serviciu ar însemna greutăți deosebite pentru el.

Potrivit informațiilor BILD am SONNTAG din armată, KSK și medicul unității au susținut demiterea acestuia, Biroul de Personal al Bundeswehr a refuzat!

Un ofițer a spus BILD am SONNTAG: „O decizie nebună doar din cauza lipsei de personal.” Ministerul Apărării nu a vrut să comenteze ieri chestiunile de personal la BILD am SONNTAG din motive legale.

Faptul că Meyer era încă cu trupele a beneficiat rețelei teroriste. În octombrie, potrivit „Spiegel”, se spune că el ar fi introdus ilegal co-conspiratori în cazărmi cu cartea de identitate militară. Acolo au vrut să afle dacă clădirile vor fi potrivite pentru a găzdui propriile trupe după răsturnare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu