Decizie: Ai pierdut la Jocurile de Noroc Online – revendicați banii pierduti!

Un incredibil 227 de miliarde de dolari anual se revarsă în jocurile de noroc online din întreaga lume. Dar jocul nu aduce de fapt un avantaj financiar pentru toată lumea. Ți-ai încercat norocul dar ai suferit pierderi mari? Atunci ai noroc, pentru că ai șanse mari să-ți vezi din nou banii pierduți în curând! Deoarece majoritatea contractelor cu cazinourile online sunt ineficiente din cauza unei interdicții legale.

Până de curând, majoritatea jocurilor de noroc online erau interzise în Germania. Cu toate acestea, au existat numeroase oferte pe Internet – o afacere în care circulă miliarde. Dar acest lucru nu a adus succesul pentru toată lumea. Dar dacă banii au fost scoși din buzunar, nu rămâi lipsit de apărare.

Instanța regională (LG) Gießen a condamnat un furnizor online care încălcat interdicția pentru ca deținea doar o licență de jocuri în Malta, care nu era valabilă în Germania. Cazinoul online a fost condamnat la o rambursare de 12.000 de euro (hotărârea din 21 ianuarie 2021, Az. 4 O 84/20). Iar LG Hamburg a acordat acum unui om o sumă similară de puțin sub 12.000 de euro. Jocurile de noroc online nici măcar nu ar fi trebuit să fie oferite în Germania (LG Hamburg, hotărârea din 5 iulie 2021, Az. 319 O 27/21 ).

Deși furnizorii erau conștienți de interdicția jocurilor de noroc online din Germania, totuși ofereau jocuri de noroc. Pentru jucători, acest lucru înseamnă noroc în ghinion și șansa de a primi câteva mii de euro înapoi. 

Obligat la rambursare! Vești bune pentru cei care pariază

Prin urmare, în opinia noastră, jurisprudența din LG Gießen și a LG Hamburg le face mari probleme operatorilor de jocuri de noroc. În plus față de deciziile discutate aici, numeroase alte instanțe germane au decis, de asemenea, că operatorii de cazinouri online sunt obligați să ramburseze miza pierdută dacă nu exista o licență germană pentru jocuri de noroc.

Cum puteți revendica pariurile pierdute? 

Am fi bucuroși să vă ajutăm să vă puneți în aplicare cererile, ne transmite partenerul nostru din Köln. 

Cum vă poate ajuta biroul de avocatura!

Condiția prealabilă pentru aceasta este că ați suferit o pierdere de peste 20.000 de euro în ultimii trei ani. Cu toate acestea, acest lucru se aplică numai pierderilor apărute în timpul vechii situații juridice, adică până la 1 iulie 2021. 

Ce trebuie sa fac sau cum pot contacta biroul de avocatura?

Daca va cunoașteți cu limba germana, atunci apăsați aici si completați formularul pus la dispoziție de biroul de avocatura.

Daca nu cunoști limba germana, atunci poți contacta organizația AEBS.org si ei te ajuta cu traducerea si consilierea in aceasta privință.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu