Bine asigurat in perioada Facultatii

Pentru mulți tineri, o nouă fază a vieții începe odată cu sfârșitul vacanței de vară. Oricine începe studiile la o universitate sau colegiu tehnic după ce a părăsit școala se poate baza pe Fondul austriac de asigurări de sănătate pentru asigurări de sănătate.

Studenții sunt asigurați gratuit prin părinții lor. Dacă aveți dreptul la alocație de familie, coasigurarea este prelungită automat.
Dacă nu primiți alocației, coasigurarea poate fi prelungită prin depunerea confirmării de studiu ca student obișnuit.

După primul an de studiu, este necesară confirmarea succesului academic.

La trimiterea unei confirmări de înscriere cu denumirea „Master”, se furnizează dovada celei de-a doua etape de studiu și nu este necesară confirmarea succesului în viitor. Co-asigurarea se acordă până la maximum 27 de ani.

Condiții pentru coasigurare după vârsta de 18 ani

În principiu, copiii până la vârsta de 18 ani sunt asigurați și la părinți. Odată cu împlinirea vârstei de 18 ani, coasigurarea este prelungită automat dacă biroul fiscal a acordat dreptul la alocație familială.

Absolvenții de liceu în căutarea unui loc de muncă sau cei care își încep studiile sau colegiul tehnic mai târziu pot fi asigurați gratuit prin părinți până la 24 de luni în caz de șomaj. Pentru aceasta este necesară o confirmare a încheierii învățământului școlar (de exemplu, certificat Matura), nea transmis domnul Horn, reprezentatul gesundheitskasse.at

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu