Direcția fiscală cere o pedeapsă de 300 de ani de închisoare pentru un pedofil care a recunoscut că a abuzat cel puțin 24 de fete

În orice caz, el nu va executa mai mult de 20 de ani de închisoare efectivă conform legislației în vigoare.
Pedofilul de pe Instagram mărturisește abuzul a sute de copii și recunoaște o „abatere”: „Îmi cer scuze”.

Direcția fiscală și-a menținut acuzația și cererea de închisoare, de aproape 300 de ani, pentru pedofilul care a recunoscut că a abuzat cel puțin 24 de fete în Colmenar de Oreja (Madrid) și că a înregistrat și difuzat imaginile pe rețelele de pedofili, pe care a profitat de ultimul cuvânt pentru a cere iar iertare.

Secția 5 a Audienței Provinciale din Madrid a părăsit judecata lui Dumitru RN pentru condamnare, joi, pentru care Direcția Fiscală a cerut inițial 286 de ani de închisoare pentru abuzuri sexuale comise între 2012 și 2018 , unele cu penetrare, asupra a 24 de fete care erau prietenii fiilor sau fiicelor prietenilor lui.

Toți locuiau în Colmenar de Oreja (Madrid), iar inculpatul s-a oferit să ia fetele care mergeau la școală cu fiul său și să le ducă acasă pentru o oră sau două, în timp ce părinții făceau aranjamentele necesare.

Procurorul și-a modificat parțial dosarul pentru a scoate din acesta una dintre victime, care în cele din urmă nu a avut o acuzație, dar și-a păstrat acuzația pentru urmărire penală, care în orice caz nu va executa mai mult de 20 de ani de închisoare efectivă conform legislației în vigoare , au explicat sursele juridice.

Direcția Fiscală a subliniat că Poliția l-a descris pe acuzat drept cel mai periculos pedofil din Spania , acesta fiind foarte activ atât în ​​abuzul asupra fetelor foarte minore, cât și în înregistrarea și difuzarea sa pe rețelele de pedofili și a susținut că crimele sale implică circumstanța agravantă de prevalență sau superioritate față de minorii, ale căror familii au avut și încredere în el.

Direcția Fiscală a subliniat că Dumitru nu numai că a comis abuzurile, ci și „s-a înregistrat cu mândrie” și a răspândit-o pe scară largă, deși „era atât de stângaci încât i s-a văzut fața, tatuajul și penisul, a înregistrat audio și a fost auzit vorbind română”.

Direcția Fiscală nu admite cererea apărării inculpatului de a aplica o apărare incompletă pentru alcoolism cronic sau, în lipsa acesteia, una atenuantă, deoarece „nu prezintă niciun fel de alterare și nu afectează comportamentul” , precum și părinţii unor minori au raportat că nu au băut.

În aceeași linie, avocații a trei dintre victime -una dintre ele apără două surori- au respins ca apărarea să fie apreciată și au evidențiat încrederea pe care părinții minorilor o aveau în acuzat, care, după cum a recunoscut el însuși, le-a abuzat  , a înregistrat evenimentele și le-a difuzat pe scară largă după o muncă „minuțioasă”. La rândul său, inculpatul a revenit să-și ceară scuze victimelor și familiilor acestora într-un scurt discurs, în dreptul ultimului cuvânt.

Avocatul său a declarat că Dumitru a recunoscut crimele, a manifestat remușcări și și-a cerut iertare după săvârșirea unor fapte din cauza unei tulburări derivate din alcoolismul său cronic , de când bea de la 15 ani, după cum a explicat el-referatele medicale care acreditează internarea acestora în spitale pentru patologii legate de consumul de alcool.

Această apărare nu consideră dovedită că a existat o relație de încredere între inculpat și părinții care și-au lăsat fiicele cu acesta în timp ce aceștia au lucrat sau au desfășurat alte activități , astfel că nu se poate aplica circumstanța agravantă solicitată de Direcția Fiscală. Aceasta a susținut că ceea ce are nevoie inculpatul este un tratament pentru a depăși tulburarea psihică de care suferă.

Dumitru R.N. a fost arestat în august 2018, pe când avea 46 de ani, în așa-numita operațiune Balrog a Poliției Naționale , după ce Poliția din Queensland (Australia) a distribuit în baza de date International Child Sexual Exploitation (ICSE), gestionată de INTERPOL, unele înregistrări cu abuzuri asupra copiilor în Spania. Numele operațiunii se datorează demonilor pe care Tolkien i-a descris în cărțile sale.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu