După hotărârea „Johnson & Johnson”: Ce se aplică acum persoanelor vaccinate

Un tribunal din Berlin a decis recent că persoanele care au fost pur și simplu vaccinate cu „Johnson&Johnson” sunt acum considerate a fi vaccinate complet . Dar ce înseamnă asta în termeni concreti? Am întrebat Ministerul Bavarez al Sănătății.

„Decizia Curții Administrative din Berlin din 18 februarie 2022, care a fost luată în protecție juridică provizorie și nu este încă definitivă, se aplică direct doar celor implicați în proceduri”, spune ministerul. Și mai departe: „Statul Liber Bavaria este încă legat de criteriile statutului de vaccinare reglementate de guvernul federal”. Prin urmare, în prezent sunt necesare două doze de vaccin pentru a fi considerate complet vaccinate chiar și atunci când se utilizează vaccinul de la „Johnson&Johnson”.

Boostat sau nu?

Prin urmare, doar cei care au primit o a treia vaccinare ca vaccin de rapel sunt considerați „rapel”. Cu toate acestea, regulamentul 2G plus în Bavaria a fost complet ridicat cu efect din 17 februarie, potrivit ministerului. „Statutul de „persoană stimulată” nu este în prezent relevant pentru întrebarea dacă sunt necesare dovezi de testare suplimentare pentru a accesa o facilitate 2G plus sau dacă persoana este scutită de acest lucru datorită statutului său de amplificator.”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu