Reclamantul este considerat a fi complet vaccinat odată cu Johnson & Johnson

Vaccinul Johnson & Johnson se administrează o singură dată. Aceasta înseamnă că persoanele care au fost vaccinate cu acest vaccin au fost până acum excluse din statutul de vaccinare completă. Pe de altă parte, o femeie s-a plâns – cu succes.

Excluderea persoanelor vaccinate cu vaccinul Johnson & Johnson de la statutul de imunizare completă este ilegală. Tribunalul Administrativ din Berlin a decis vineri. O femeie s-a plâns în cadrul unei proceduri sumare. Reclamantul fusese vaccinat împotriva virusului corona în octombrie 2021 cu Johnson & Johnson. Ea nu a primit alte vaccinări împotriva virusului corona.

Conform recomandărilor actualizate de vaccinare ale Institutului Paul-Ehrlich, persoanele care au fost vaccinate o singură dată cu vaccinul Johnson & Johnson nu mai sunt considerate a fi vaccinate complet și, prin urmare, sunt excluse de la scutiri și scutiri de la măsurile de protecție împotriva infecției. Drept urmare, reclamanta a considerat că drepturile ei au fost încălcate.

Hotărârea se aplică numai reclamantului

Tribunalul Administrativ din Berlin i-a admis cererea urgentă. Conform situației juridice anterioare, solicitantul este considerat deocamdată complet vaccinat, chiar dacă nu este stimulat.

Justificarea afirmă că guvernul federal însuși trebuie să decidă cu privire la statutul de imunizare (și ca urmare a vaccinărilor de protecție). „Transferul acestei decizii către Paul-Ehrlich-Institut depășește limitele autorității legale”, a spus instanța de contencios administrativ.

Decizia se aplica numai reclamantului si nu altor persoane. Cu toate acestea, „se poate presupune cu probabilitatea ridicată necesară” că excluderea s-ar dovedi, de asemenea, a fi ilegală în acțiunea principală. Împotriva deciziei se poate depune recurs la Curtea Administrativă Superioară Berlin-Brandenburg.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu