Germania și-a bătut joc de români. A trimis medicamente ieșite din termen de două luni

În plin val 4 al pandemiei, când România număra sute de morți pe zi, Germania ne-a trimis medicamente Covid expirate de două luni. Donația de anticorpi monoclonali a constituit cea mai mare cantitate primită sau contractată de țara noastră până în prezent, dovedindu-se ulterior că fiolele ar fi trebuit, de fapt, aruncate la gunoi.

O informație strecurată aproape în subsolul paginii într-o știre de pe site-ul antena3.ro a reușit să arunce în aer credibilitatea întregului aparat care a coordonat sistemul medical. Anticorpii monoclonali expirați primiți de spitale proveneau din Germania! Pe la sfârșitul lui octombrie 2021, Raed Arafat anunța cu surle și trâmbițe că Germania, în mărinimia ei, va dona României 12.720 de doze de anticorpi monoclonali, care ar fi salvat peste 6.000 de pacienți.

Medicamente expirate din Germania pe lacul Tarnița, din care beau apă clujenii! A fost oprită captarea apei potabile

Şefa Serviciului Salvamont Cluj, departamentul Arii Protejate, a atras atenţia ieri că pe suprafaţa lacului Tarniţa au apărut mai multe baxuri cu medicamente expirate, cel mai probabil cineva aruncând deşeurile în lac.

Judetul Cluj este alimentat cu apă la robinete din lacul Tarniţa. Pe suprafaţa lacului au apărut mai multe baxuri cu medicamente expirate, aşa că de ieri, atât Garda de Mediu cât şi cei de la Apele Române sunt în alertă, iar astăzi s-a luat decizia ca, pentru moment, alimentarea cu apă din Lacul Tarniţa să fie oprită, arată informaţiile dejeanul.ro

“S-a luat legătura telefonic cu Direcţia de Sănătate Publică ocazie cu care au precizat că au oprit captarea apei potabile din Lacul Tarniţa, alimentarea cu apă făcându-se în continuare din Lacul Someşu-Cald”, transmit autorităţile.

Au fost luate probe de apă din lac de către cei de la Apele Române pentru a analiza dacă a fost afectată calitatea acesteia.

9 saci cu medicamente, colectați de pe lac doar ieri

“La data de 23 februarie a.c., polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Florești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în zona lacului Tarnița, au fost aruncate diverse tipuri de medicamente. Cu ocazia verificărilor efectuate s-a constatat faptul că în două locuri diferite a versantului situat între luciul Lacului Tarniţa şi drumu județean 107P au fost aruncate trei tipuri de medicamente”, transmite IPJ Cluj.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu