Hotărâre în litigiu privind drepturile de marcă ale Maradona

În disputa legală cu privire la drepturile asupra mărcii asupra numelui lor de familie, două fiice ale starului mondial de fotbal argentinian decedat Diego Maradona au suferit o înfrângere.

Tribunal de apel din Buenos Aires a respins apelul facut de Dalma și Gianinna Maradona împotriva utilizării comerciale a numelui Maradona.

Campionul mondial din 1986 a transferat dreptul mărcilor avocatului său Matias Morla în 2015. Profiturile din Marca Maradona sunt destinate să-i susțină financiar pe surorile lui. Maradona a murit din cauza unui infarct în noiembrie anul trecut, la vârsta de 60 de ani.

În martie, Dalma și Gianinna Maradona l-au acuzat pe Morla (avocat) pentru fraude și au cerut o anchetă asupra companiei sale. Apoi, instanța competentă i-a interzis folosirea comercială a numelui într-o ordonanță. Cu toate acestea, acest lucru a fost inversat ulterior.

“Justiția a primit testamentul lui Diego și, împreună cu surorile, putem folosi marca Maradona”, a explicat Morla pe Instagram. – Voința ta, Diego, va fi întotdeauna respectată.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu