ÎNTR-O CLINICĂ DIN BERLIN! DOCTORUL A CONFUNDAT STÂNGA CU DREAPTA

Berlin – În zilele noastre, performanța medicală ridicată se confruntă adesea cu presiunea timpului și a costurilor, cu lipsa de personal și, ca urmare, cu haosul organizațional. Tuna K. (39) a văzut unde ar putea duce asta. Operația a decurs bine, din păcate chirurgul l-a prins pe picior greșit…

Montatorul de la Berlin-Schoeneberg s-a accidentat în timp ce juca fotbal – ligamentul interior rupt la piciorul stâng! A fost transferat la Evangelische Elisabeth-Klinik (Tiergarten). Articulația trebuie stabilizată cu implanturi. În pregătire, piciorul stâng a fost ras, marcat și dezinfectat.

Un specialist în ortopedie și traumatologie a efectuat procedura pe 25 noiembrie. Când Tuna K. s-a trezit de la anestezie, o asistentă l-a întrebat: „Te doare?” El: „Da, pe piciorul drept.” Ea: „Sigur, ai fost și tu operat acolo…”

Tuna K. șocat la BILD: “Intervenția care urma să fie efectuată la piciorul meu stâng a fost efectuată pe cel drept sănătos!”

Medicul șef a fost acolo repede și a încercat să acopere situația. Citat conform pacientului: „Piciorul drept a devenit acum și mai puternic! Și mâine o să operăm pe cea potrivită.”

Avocat specialist Dr. Ruth Schultze-Zeu: „Este o eroare grosolană de tratament cu greșeală organizațională gravă!”

Medicul șef la întrebarea BILD: „Regretăm foarte mult că domnul K. a experimentat această procedură inutilă în casa noastră. Dacă domnul K. a găsit comentariul meu după operație nepotrivit, aș dori să-mi cer scuze sub toate formele.”

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu