München: un detectiv de magazin ar fi cerut sex unei tinere de 17 ani

Se spune că un detectiv de magazin ar fi acuzat inițial un tinere de 17 ani de furt. Apoi i-a cerut să se dezbrace. Când a cerut în cele din urmă „acte sexuale”, ea a părăsit magazinul și a anunțat poliția.

Potrivit poliției, se spune că un detectiv din magazin ar fi cerut sex unei tinere de 17 ani într-un magazin de îmbrăcăminte din zona pietonală din München . După cum a anunțat miercuri un purtător de cuvânt al sediului poliției, tânărul de 36 de ani i-a acuzat pe tineri că au furat ceva.

Sub amenințarea că va chema poliția altfel , el a rugat-o să se dezbrace. La fel și fata, potrivit poliției. Abia când detectivul i-a cerut „acte sexuale” a refuzat să părăsească magazinul și a informat polițiștii din centrul orașului despre incident, potrivit unui comunicat al biroului.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu