Oare cine de la cine a invatat sa incalce constitutia cu buna stiinta ?

Klaus Werner Iohannis de la nemtalai sau Nemtalaii de la Presedintele Romaniei?

Politicianul verde Boris Palmer cere o amendă de 5.000 de euro pentru „refuzătorii vaccinării”

În talk-show-ul Sandra Maischberger, primarul orașului Tübingen solicită sancțiuni stricte pentru cei care nu au fost vaccinați. Pentru Palmer, îndatoririle sunt „ceva pozitiv” și, de asemenea, are o înțelegere foarte idiosincratică a legii.

Retorica despre posibilele sancțiuni pentru cei care nu au fost vaccinați continuă să crească în severitate: miercuri seara, Boris Palmer, primarul orașului Tübingen din Bündnis 90/Die Grünen, cunoscut pentru revendicările sale radicale în lupta împotriva pandemiei, a cerut dur sancțiuni pentru „refuzatorii vaccinării”. 

Într-o rundă de discuții la programul TV Sandra Maischberger cu Linda Teuteberg, fostul secretar general al FDP și actual membru al Bundestagului, politicianul verde a spus:

“Dacă lumea ar ști că costă 5.000 de euro să nu fii vaccinat, atunci am avea o rată de vaccinare de 98 la sută în patru săptămâni. De celelalte două procente ne putem ocupa în pace”.

Palmer a citat rata scăzută de vaccinare drept motiv pentru cererea sa de vaccinare obligatorie. De asemenea, nu ar fi putut ghici că atât de puțini și-au dorit să fie vaccinați, motiv pentru care acest pas este acum inevitabil: „Pentru că rata de vaccinare nu este suficientă, vaccinarea obligatorie este acum cel mai bun răspuns”. Palmer însuși nu se opune îndatoririlor în general: „Sunt foarte conservator în Suvabie: pentru mine, îndatoririle sunt ceva pozitiv”.

Întrebat de moderatorul Sandra Maischberger despre problemele legale, Palmer a răspuns:

„Ca practician, nu-mi pasă dacă Curtea Constituțională Federală anulează cerința de vaccinare după șase luni, atâta timp cât toată lumea a fost vaccinată între timp”.

Contraargumentele politicianului FDP nu au întârziat să apară. Ea a criticat „un dispreț pentru libertate și drepturile libertății” care merg mână în mână cu o eventuală cerință de vaccinare, dar și o „ingerință în dreptul fundamental la integritate fizică”. O cerință de vaccinare creează „noi conflicte”, motiv pentru care trebuie să existe „soluții mai inteligente”.

Întrebat despre faptul că vaccinarea obligatorie reprezintă o încălcare a cuvântului, deoarece politicienii și-au schimbat radical atitudinea față de această problemă, Palmer a constatat că acest fapt nu mai este problematic: „Nu este nimic nou pentru politicieni să își schimbe opiniile”. El și-a întărit argumentul cu un citat binecunoscut din primul cancelar al Republicii Federale Germania, Konrad Adenauer, care a spus odată: „Ce îmi pasă de bârfele mele de ieri?”.

Linda Teuteberg a răspuns că vaccinarea obligatorie nu corespunde principiului proporționalității și Legea fundamentală presupune „că sunt lucruri în care deciziile personale nu pot fi intervenite ușor”. Această vaccinare obligatorie ar submina, de asemenea, încrederea în factorii de decizie politică „dacă anterior era exclusă atât de proeminent”.

Palmer a fost cunoscut în trecut ca un susținător al vaccinării obligatorii, care ar trebui să meargă mână în mână cu sancțiuni dure pentru cei care refuză să fie vaccinați. El i-a răspuns unui utilizator de pe canalul său de Facebook, care a comentat critic declarațiile sale: “Oamenii ca tine trebuie să fie vaccinați. Cu plăcere până la arest preventiv”. Într-un interviu pentru ziarul Bild , el a subliniat din nou această abordare dură și chiar a cerut ca cetățenilor nevaccinați să li se interzică accesul la locul de muncă sau să fie anulate plățile de pensie dacă nu pot prezenta dovada valabilă a vaccinării.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu