In Ciuda scutirii de Masca – Elevul (9) scrie testul in Aer liber

Deși un elev (9) de la școala primară din Voitsberg are scutire de mască, a fost nevoit să susțină proba de competență în aer liber – și asta în plină iarnă. Direcția de Educație din Steiermark examinează incidentul.

Toată Austria vorbește în prezent despre această imagine: Un elev stă – fără mască – în aer liber în fața școlii și scrie un test. Acest caz s-a întâmplat într-o școală primară din Voitsberg (Steiermark). Deși Johann (9) afectat este testat regulat și beneficiază și de scutire de mască din 9 ianuarie, nu a avut voie să-și scrie testul de expertiză în clasă cu ceilalți copii, relatează consilierul federal FPÖ din Stiria, Markus Leinfellner.

https://preprod.erichmocanu.tv/produkt/loz-din-inima-pentru-inima/

Studentul nu are voie să participe la cursuri față în față. Totuși, pentru că și-a dorit absolut să scrie testul de expertiză, se spune că i s-a cerut să stea afară în fotoliu și să scrie acolo testul, continuă Leinfellner. 

Acum părinții ar fi scos copilul de la școală și ar fi angajat un avocat.  

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu