Amenda Patru încălcări ale învățământului obligatoriu pe aeroportul Memmingen

S-au întors din vacanță cu copiii – dar, din păcate, prea târziu: polițiștii de frontieră au constatat patru încălcări ale învățământului obligatoriu în rândul celor care se întorceau din concediu.

Mai mulți părinți cu copii de vârstă școlară au fost prinși luni, 10 ianuarie, de polițiștii de frontieră pe aeroportul Memmingen . În total, polițiștii au constatat patru încălcări ale învățământului obligatoriu. Controalele au avut loc în cadrul controalelor de intrare pe Aeroportul Allgäu din Pristina (Kosovo), Sarajevo (Bosnia-Herțegovina) și Suceava (România).

Încălcarea învățământului obligatoriu: Părinții nu au putut dovedi o scutire
Părinții copiilor locuiesc în Bavaria și Baden-Württemberg și nu au putut demonstra că copiii lor au fost scutiți de școală pentru prima zi de școală. Autoritățile responsabile sunt acum informate de către oficiali, iar rapoartele sunt trimise autorităților școlare din Bavaria, în conformitate cu Legea privind educația și formarea.

Ce ii poate aștepta pe părinții?

Pentru fiecare zi ce copii lipsesc nemotivat de la scoală, amenda in Bayern si Baden-Wüttemberg este de 250,00 euro.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu