Orașul Rosenheim le scrie călătorilor care se întorc din Balcani

Datorită numărului tot mai mare de infecții cu coroană, orașul Rosenheim vizează locuitorii din Balcani.

Un purtător de cuvânt al orașului a confirmat vineri că 70% din noile infecții se datorează persoanelor care se întorceau din această regiune și care au plecat în vacanță acasă sau și-au vizitat familiile. Prin urmare, orașul vrea acum să trimită scrisori în limba națională respectivă croaților, bosniacilor și albanezilor din Kosovo.

În scrisori, rezidenților li se cere mai ales să se vaccineze. Potrivit departamentului de sănătate responsabil, 86 la sută din infecțiile raportate au apărut la persoanele fără protecție împotriva vaccinării. Textele pentru scrisori sunt în prezent în continuare coordonate cu departamentul de sănătate și district, a spus purtătorul de cuvânt al orașului. Când sunt trimise scrisorile, depinde și momentul în care au fost traduse.

Statistica de Infectați per 28.08.2021
Cetățenii din Balcan in Rosenheim si regiune
erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu