Jurnalist britanic: “Reporterul BBC Lisa Shaw ar fi încă în viață fără vaccinarea împotriva corona”

„Dacă Lisa Shaw nu ar fi fost vaccinată cu corona, probabil că ar mai fi în viață”, spune jurnalistul și scriitorul britanic Neil Clark. Demonizarea celor nevaccinați trebuie să înceteze, iar moartea timpurie a lui Shaw este un motiv de pauză și reflecție pentru acuzatorii scepticilor vaccinului.

Raportul de autopsie al prezentatorului de radio BBC Lisa Shaw a dezvăluit că a murit de o complicație de sănătate cauzată de vaccinul de la Oxford-AstraZeneca. Jurnalistul și scriitorul britanic Neil Clark a spus într-o postare pe RT International că acest lucru ar trebui să fie un motiv de pauză și reflecție pentru cei care demonizează criticii de vaccinare.

„Dacă Lisa Shaw nu ar fi luat vaccinul împotriva coroanei, cu toate probabilitățile ar fi încă în viață”, explică Clark. Mama unui copil avea doar 44 de ani, era în formă și era sănătoasă și nu avea boli anterioare. Pe 29 aprilie, popularul prezentator BBC a primit vaccinul, deși nu se afla într-un grup de risc, explică Clark. Complicațiile rezultate ar fi ucis-o.

“Aceasta nu este o” teorie a conspirației “sau opinia unui” adversar al vaccinărilor “- acesta este raportul oficial al medicului legist. Toate gândurile noastre sunt legate de familia și prietenii zdruncinați ai Lisei”, a spus jurnalistul.

Clark, care are și un blog politic de succes pe internet, spune:

„Este important de menționat că, până la sfârșitul lunii aprilie, săraca Lisa a primit prima doză de AstraZeneca, vaccinul fusese interzis temporar sau permanent în mai multe țări occidentale din cauza îngrijorării că ar putea provoca tromboză periculoasă la unii pacienți. Dar nu în Regatul Unit. “

Pe 7 mai, a adăugat Clark, s-a anunțat în cele din urmă că toți britanicii sub 40 de ani ar trebui să primească o alternativă la vaccinul AstraZeneca, deoarece acest lucru ar putea cauza cheaguri de sânge la populația mai tânără. La acea vreme, existau 242 de cazuri și 49 de decese. Aceste decese “includ biata Lisa Shaw, care a primit prima doză cu doar o săptămână mai devreme”.

“Câte decese pot fi legate de diferitele vaccinuri corona? Este imposibil de știut, dar site-ul guvernamental spune:” MHRA are 508 de rapoarte în Marea Britanie despre posibilele efecte secundare ale vaccinurilor Pfizer / BioNTech. “În care pacientul a murit la scurt timp după vaccinare; 1.056 rapoarte pentru vaccinarea AstraZeneca COVID-19; 17 pentru vaccinarea COVID-19 Moderna și 28 pentru care marca vaccinului nu era clară. “

Deci, în momentul în care a scris articolul, au existat 1.609 de decese după vaccinare, a spus Clark.

Jurnalistul britanic continuă: „Presiunea asupra oamenilor pentru a obține aceste vaccinuri recent lansate este ceva ce nu am văzut niciodată în întreaga mea viață din Marea Britanie. (…) Fiecare personalitate cunoscută, care și-a exprimat chiar și cea mai mică îndoială cu privire la vaccinare iar aplicarea sa a fost marcată imediat ca „anti-vaccin”, „ciudat” sau „teoretician al conspirației”. ” 

Un cronicar a solicitat deja ca cei nevaccinați

„ar trebui să poarte o centură la gât și un semn pe care scrie„ Necurat ””.

Într-o societate cu adevărat liberă, concluzionează Clark, decizia de vaccinare ar fi luată de individ – chiar și în timpul unei pandemii.

Este adevărat că vaccinările pot salva vieți, dar pot lua și vieți, mai ales dacă sunt noi pe piață și nu există studii pe termen lung.

Mai multe despre acest subiectESTE CONFIRMAT: MODERATOAREA BBC LISA SHAW A DECEDAT DIN CAUZA VACCINARI!

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu