ROMÂN DE 51 DE ANI, CASIT MORT ÎN ARESTUL POLIȚIEI DIN MÜNCHEN - erichmocanuTV

Român de 51 de ani, gasit mort în arestul poliției din München

În centrul de arestare preventiva al sediului poliției din München, oficialii au găsit un om fără răsuflare. Acum Cripo a înaintat investigații medico legale pentru a afla exact cauzele decesului.

Munchen – Vineri dimineață (27 august), un român în vârstă de 51 de ani fără reședință permanentă în Germania a fost verificat de ofițerii de la Inspecția Poliției 47 (Milbertshofen) din zona Ingolstädter Strasse. Poliția a descoperit că există un mandat de arestare de la parchetul din Augsburg împotriva tânărului de 51 de ani. În urma cunoștințelor, bărbatul a fost dus la centrul de detenție de la sediul poliției din München.

München: Poliția îl ia pe bărbat cu ei – la scurt timp după aceea moare în arest

“Din cauza unei alcoolizări semnificative vizibile și pentru o evaluare generală a stării sale de sănătate, a fost dus la un spital, unde a fost verificată și confirmată detenția”, a raportat poliția din München într-un comunicat de presă. Sâmbătă dimineața la ora 5 cand barbatul trebua trezit s-a observat ca el nu da a manifestat nicio reacție și ofițerii nu au putut determina niciun semn vital.

Omul moare în celula de detenție – Kripo ar trebui să investigheze circumstanțele

Potrivit constatărilor preliminare, controalele regulate prescrise ale camerei de detenție au fost respectate, potrivit poliției. O boală internă acută este probabil cauza morții.

“În timpul controalelor, oficialii închisorii de serviciu nu au găsit nicio anomalie la vârsta de 51 de ani”, se arată în comunicatul de presă. Poliția criminală din München ar trebui să stabilească acum contextul exact; mortul a fost dus la Institutul de Medicină Legală.*

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu