Roman de 20 de ani a decedat

Kals am Großglockner – Un tânăr de 20 de ani a fost ucis într-o coliziune cu un autobuz public luni dimineață în Kals, în Tirolul de Est. Decedatul în vârstă de 22 de ani era in momentul accidentului pe bancheta din spate.

Accidentul s-a produs în jurul orei 10 dimineața pe Kalser Strasse, cauza exactă fiind încă investigată. Autobuzul se îndrepta spre Kals, mașina către Huben. Agentul Klaus Hanser de la secția de poliție Matrei a declarat ca din cauza carosabilul umed, vehiculul a alunecat si a lovit din plun autobuzul apoi a fost aruncat de pe drum peste un terasament și în cele din urmă a lovit un copac. Tânărul de 20 de ani – stătea în spatele in partea dreapta – si a fost rănit mortal.

Pasagerul din dreapta soferului (49 de ani) a fost grav rănit si a fost transportat la spitalul din Klagenfurt. Șoferul – a fost rănit într-un grad nedeterminat conform poliției – si a fost transportat la spitalul Lienz. Șoferul autobuzului și pasagerii nu au fost răniți.

Mașina grav avariată a fost asigurată prin ordinul parchetului și s-a dispus autopsia decedatului. Nici șoferul de autobuz si nici romanii nu erau sub influenta alcoolului sau drogurilor la momentul accidentului.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu