Ucraina interzice bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani să părăsească țara

Joi seară, președintele rus Vladimir Putin a lansat un atac asupra Ucrainei. Departamentul american al Apărării vorbește despre aproximativ 100 de atacuri cu rachete până acum, inclusiv trupe care luptă în apropiere de Cernobîl. Ambele părți au înregistrat deja zeci de victime.

Polițiștii de frontieră din Ucraina nu vor mai permite bărbaților cu vârste cuprinse între 18 și 60 de ani să părăsească țara. Ministerul de Interne a declarat într-un comunicat seara. A fost o „restricție temporară” bazată pe impunerea legii marțiale, se arată în comunicat. Președintele Volodimir Zelenski a declarat joi legea marțială și a chemat toți ucrainenii să se opună invaziei ruse .

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu