Dentistul a extras dinții sănătoși ai pacientului și a încasat

În Austria Superioară, doi frați trebuie să răspundă în instanță. Se spune că au folosit produse inferioare, daunele sunt mari.

Deja este dureros să citești: Din 2013, se spune că acuzatul nu ar fi prestat serviciul care atunci era taxat ca stomatolog la 176 de pacienți în 850 de proceduri din districtul Steyr.

Potrivit biroului de presă al Judecătoriei Steyr, instituțiile de asigurări sociale au transferat așadar 92.000 de euro, prin care bărbatul se spune că s-ar fi „îmbogățit ilegal”.

Înșelați cu privire la calitate: se spune că 150 dintre pacienți au fost înșelați cu privire la calitatea protezelor dentare. În loc de coroane de înaltă calitate, medicul aparent a implantat pur și simplu dispozitive temporare ieftine. Prejudiciu: 281.000 euro. 

Înșelătorie : În plus, în 113 cazuri, se spune că medicul și-a facturat pur și simplu pacienții pentru servicii pentru care de fapt fuseseră deja plătite. Prejudiciu: 17.700 euro.

Dinți sănătoși smulși: Deosebit de flagrant: Conform acuzațiilor, medicul pur și simplu a tras sau a șlefuit dinții complet sănătoși la 25 de pacienți, se spune că ar fi introdus implanturi sau pur și simplu a montat punți pe dinții bolnavi. 

„Cuantumul pretinsului prejudiciu de peste 300.000 de euro rezultă o pedeapsă de la unu la zece ani închisoare”. Există și o pedeapsă de doi ani de închisoare pentru agresiune.

Se spune că fratele acuzatului ar fi lucrat și ca medic stomatolog. Se spune că ar fi rănit 16 pacienți prin plasarea incorectă a implanturilor, șapte pacienți ar fi suferit vătămări corporale grave, potrivit acuzației. Pe 16 februarie, cei doi sunt în instanță de la Steyr.

Si in Freiburg – Germania a scos un Stomatolog dinți din AUR de la pacienții!

Neamțu a prins contracte cu mai multe Cămine de bătrânii si in loc sa ajute pe bătrâni, ii manipula pentru a le scoate aurul din gura.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu