woman in red underwear and a man lying on the bed
Photo by Danny The Designer on Pexels.com

Femeie violată și obligată să se prostitueze trei ani de zile

Un caz șocant a fost publicat miercuri de poliția tiroleză! Potrivit raportului, un român (34 de ani) este suspectat că a abuzat, violat și obligat o româncă de 21 de ani să se prostitueze în Innsbruck timp de trei ani. Cătușele au pocnit deja în luna martie. Bărbatul se află în prezent în arest preventiv.

În urmă cu trei ani, în România, între presupusul autor și tânăra de 21 de ani, acum în vârstă de 21 de ani, s-a înfiripat o relație amoroasă. “Ea a fost ademenită în Austria sub pretexte false și a fost condusă la prostituție ilegală în Innsbruck”, spun anchetatorii. În paralel, românca avea și o slujbă legală de femeie de serviciu.

Bărbatul de 34 de ani încasa toate câștigurile de la victima sa. “Avea control exclusiv asupra contului ei”.

În plus, inculpatul este suspectat că a violat-o pe tânăra de 21 de ani de mai multe ori.

Philipp Rapold, Landeskriminalamt Tirol

Autorul a fost reținut, victima a fost returnată în țara de origine

Dar acest lucru nu a fost de ajuns: după cum a arătat ancheta, “femeia a fost abuzată în mod regulat și probabil și amenințată pentru a o forța să continue să se prostitueze”. Presupusul autor este, de asemenea, suspectat că a violat-o pe tânăra de 21 de ani de mai multe ori.

În luna februarie a acestui an, femeia a mers la poliție și a depus o plângere. Deja pe 1 martie, cătușele au pocnit pentru bărbatul de 34 de ani. “El se află în prezent în arest preventiv”, conchide aceasta. Tânăra de 21 de ani s-a întors în țara sa de origine.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu