Îngrijitoare de Bătrânii aruncata afara in strada la -2 Grade – Austriaca de 92 de ani s-a speriat de factura primita

Românca de 56 de ani, a primit un 4.Ianuarie a.c. un loc de îngrijire bătrânii de la agenția Malteser Care GmbH cu sediu in Viena.

Crize isterice din cauza Facturii

Totul bine si frumos pana Marti 17.ianuarie când austriaca a primit Factura de la Intermediarul Maltezer. Când austriaca a vazut factura si ca are de platit 2600,00 euro pentru îngrijitoarea românca, bătrâna de 92 de ani a început sa tipe in casa „Eu nu dau bani astia pentru o îngrijitoarea“ – „Nu plătesc nimic“ – Iesi afara, Fati bagajul si iesi din Casa mea“.

Îngrijitoarea a încercat sa vorbească cu bătrâna si sa ii explice ca afara sunt minus -4 grade si nu poate rămâne pe strada pe frigul asta pana ii vine o mașină sa o ia. Bătrâna a susținut mai departe sa românca sa părăsească casa.

Erich Mocanu reprezentantul org. AEBS.org a intrebat pe românca: Totuși de ce ați părăsit locația, era dreptul dumneavostra sa rămâneți acolo pana vine o mașină sa va ia sau agenția sa rezolve problema?

Imi era frica sa nu se întâmple altele mai grave. Am auzit in ultimii ani, ca familiile de austrieci acuza foarte des româncele de furt. Imi era frica sa mai stau, sa nu sune bătrâna la politie si sa mă acuze si pe mine de eu știu ce ii vine in minte. De asta m-am luat si am plecat. (a declarat românca)

in beci sub trepte, a stat îngrijitoarea aruncata afara de austriaca. Sursa: @erichmocanu

Norocul meu a fost, ca coborând treptele din bloc, am observat ca blocul are si un beci, uzitându-mă in beci am gasit un scaun unde am decis, ca decat sa stau pe strada si sa îngheț, mai bine stau in beci si incerc sa contactez mai departe compania intermediara. a mai declarat românca.

YouTube player

Apropo, Agentia intermediara, ați reusit sa prindeți la telefon pe cineva?

Nu, nu am reusit sa dau de nimeni, nici compania de intermediere, si nici responsabila ce ma adus la aceasta bătrână. Am reusit sa dau doar de copilul meu, ce v-a contactat pe dumneavostra.

Erich Mocanu: Aici la hotel cum ați ajuns?

A doua zi la prânz a venit responsabila companiei de intermediere si ma luat de sub trepte si ma adus la acest hotel. Responsabila mia spus ca eu trebuie sa plătesc eu hotelul din bani mei. Noroc ca am mai avut 200 de euro in buzunar, bani cu care am venit din România. Eu i-am cerut intermediarei ca firma trebuie sa plateasca hotelul, dar a spus ca nu este treaba lor. (a declarat îngrijitoarea)

Erich Mocanu; dar intermediara nu a încercat sa vorbească cu bătrâna austriaca si sa-i explice cum e legea si ca nu este posibil sa va arunce afara din casa?

Nu a luat nici o măsura, ma adus la hotel si a spus sa stau aici pana agenția se gândește ce va face mai departe.

Erich Mocanu: eu va promit ca nu las așa. Romanii nu sunt sclavi si nici gunoaie sa ii aruncam când vrem noi in strada. Maine voi contacta agenția si voi lua masurile legale chiar daca trebuie sa dam agenția cat si bătrâna la 92 de ani in judecata.