Doi tineri de 13 ani ar fi plănuit un atenta în Palatinatul Superioară (Oberpfalz)

Aveau explozibili și se pare că aveau în minte o anumită scenă a crimei: se spune că doi copii ar fi plănuit o serie de crime în Palatinatul de Sus. Anchetatorii cibernetici din poliție l-au găsit în cele din urmă pe tânărul de 13 ani.

Potrivit informațiilor BR, doi băieți de 13 ani din districtul estic Neustadt an der Waldnaab au vrut să facă o serie de crime cu o bombă. Ar trebui să fi selectat deja o locație specifică pentru aceasta.

Copii din grupurile de chat online din mers

Poliția nu a furnizat încă nicio informație cu privire la locul în care băieții plănuiseră dezbaterea. Crima a fost însă evitată datorită intervenției rapide a poliției. Băieții au fost identificați luni și duși la o unitate. Se spune că copiii s-au informat despre executarea unor atacuri în grupurile de chat online și au făcut schimb de idei cu alți utilizatori.

Se spune că unul dintre băieți s-a ocupat de grupurile de chat, de exemplu, unde au apărut probleme la efectuarea altor atacuri amok sau unde autorii au fost opriți pentru a evita acest lucru pe cât posibil. Potrivit constatărilor, tânărul de 13 ani a investit mult timp în cercetările sale asupra atacurilor.

Cei doi băieți se află în prezent într-o unitate de psihiatrie pentru copii și adolescenți și vor rămâne acolo pentru moment. Un judecător va lua o decizie în acest sens. Între timp, cercetările continuă. Printre altele, ar trebui clarificată problema motivului.

Explozivii aparțineau rudelor

Anchetatorii cibernetici au aflat planurile de atac și și-au dat seama foarte repede că nu era o farsă a unui copil, ci că viețile umane erau în pericol. Poliția a percheziționat apoi trei clădiri rezidențiale din districtul de est Neustadt an der Waldnaab luni dimineață și a găsit explozibili. Potrivit poliției, acesta aparține unei rude care a luat ilegal explozivii acasă și i-a depozitat acolo.

Demolare controlată

Potrivit stadiului actual al anchetei, această rudă nu a fost implicată în planurile copiilor minori. Bărbatul este cercetat pentru posibile încălcări ale legii cu privire la explozivi.

Potrivit informațiilor, obiectele suspectate a fi explozive au fost aruncate în aer, în mod controlat, de către specialiștii Biroului de Stat al Poliției Criminale din Bavaria, luni, în apropierea locului unde au fost găsite.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu