Linzean (39 de ani) se plimbă cu mașina cu trei copii – soția sa moartă zace în portbagajul mașinii

Cu cei trei copii pe bancheta din spate – și cu soția sa moartă în portbagaj – un bărbat conducea duminică pe B139, în apropiere de Linz. Suspectul de negare a Holocaustului era deja căutat.

Potrivit poliției austriece, bărbatul în vârstă de 39 de ani din Linz a fost surprins în timpul unui control de rutină în trafic, în apropiere de Haid, în jurul orei 22.00. Bărbatul a coborât din vehicul și a mărturisit imediat ofițerilor că era căutat, că nu avea permis de conducere – și că în portbagaj se afla un cadavru, a povestit șeful poliției regionale, Andreas Pilsl.

De fapt, polițiștii au găsit acolo o persoană fără viață. Aceștia au chemat un medic. Medicul nu a putut decât să diagnosticheze moartea femeii. Potrivit autorităților, femeia era soția de 38 de ani a bărbatului, care murise de cancer cu câteva ore mai devreme. Potrivit autorităților, se pare că bărbatul intenționa să o îngroape el însuși pe decedată. Parchetul din Linz presupune că femeia a murit din cauze naturale, a declarat luni, în cadrul unei conferințe de presă, un reprezentant al autorității.

Femeie moartă găsită în portbagaj: Suspect de negare a Holocaustului, arestat

Bărbatul de 39 de ani a fost arestat la fața locului. Potrivit poliției, acesta a refuzat inițial să își dea datele personale. Cu toate acestea, poliția a reușit să îl identifice clar. Un “ordin de arestare” fusese emis împotriva bărbatului de către Tribunalul Regional din Linz. Acesta nu se prezentase la o audiere sub suspiciunea de “infracțiune penală în temeiul Legii privind interzicerea”. Potrivit acuzării, acesta ar fi comparat măsurile Corona cu Holocaustul.

Bărbatul a fost dus la închisoarea din Linz. Biroul Provincial de Poliție Criminală a asigurat urmele. Procuratura din Linz a dispus efectuarea unei autopsii a cadavrului. Copiii, cu vârste cuprinse între cinci și 15 ani, au fost încredințați în grija bunicii lor.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu