O îngrijitoare (27 de ani) din Flachgau ar fi furat de la protejați

O îngrijitoare este acuzată că a comis mai multe furturi în Flachgau. Tânăra în vârstă de 27 de ani este acuzată că ar fi furat de la două doamne în vârstă pe care le îngrijea între 2022 și 2023.

În urma unor investigații extinse ale poliției din Lamprechtshausen, a fost posibilă depistarea unei femei de 27 de ani din România care a lucrat ca îngrijitoare în Flachgau între 2022 și primăvara anului 2023. Se pare că aceasta ar fi comis mai multe furturi în acest timp.

Femeie care lucrează ca îngrijitoare în Neumarkt și Lamprechtshausen

Potrivit biroului de presă al poliției, acuzatul a fost angajat ca îngrijitor în Neumarkt am Wallersee în lunile de vară ale anului 2022. Aici, ea ar fi profitat de ocazie pentru a fura un stoc de bani în valoare de trei cifre.

În primăvara anului 2023, femeia a fost apoi angajată ca îngrijitoare 24 de ore din 24 în Lamprechtshausen. În acest timp, ea a intrat probabil în posesia cardului ATM și a codului PIN al unei femei în vârstă. După mai multe retrageri de numerar din contul bancar, a fost cauzat un prejudiciu de patru cifre, a anunțat poliția.

O femeie de 27 de ani a fugit în România

După furtul din Lamprechtshausen, tânăra în vârstă de 27 de ani a fugit temporar în țara de origine, până când – după investigații suplimentare ale poliției – a fost găsită în Austria Superioară.

În timpul interogatoriului, inculpata a recunoscut acuzațiile. Ea va fi denunțată la procuratura din Salzburg.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu