Poliția caută proprietarul de mașina – dar nici asta nu e asa de usor

În Viena-Liesing, o operațiune curioasă a poliției e ca in filmele de comedie. În drum spre proprietarul unui autoturism, oficialii au fost nevoiți să depășească o serie de probleme.

Un puternic tăvălug de zăpadă a aparut prin Austria și a transformat țara în „Țara Minunilor de Iarnă” albă – acum chiar și nivelul roșu de avertizare se aplică Vienei și zonei înconjurătoare . În unele comunități și pe tangenta de sud-est, haosul în trafic și accidente au avut loc din cauza schimbării vremii – a raportat „Heute” . Locuitorii din districtul 23 din Viena au fost surprinși de zăpadă – chiar și poliția s-a luptat cu vremea.

Accesul proprietarilor de mașini este mai dificil decât se aștepta

Reporterul cititorului „Azi” Dado a fost complet surprins de impresiile de iarnă de duminică în jurul orei 9 dimineața și a ieșit afară pentru a se bucura din plin de condițiile meteo speciale. În timpul plimbării sale, vienezul a descoperit că o mașină de poliție din fața unui complex rezidențial a avut probleme considerabile la urcarea pantei abrupte până la un bloc de apartamente.

Cu forțele combinate, polițiștii au apărut și au reușit în cele din urmă să miște vehiculul – scurta oprire a ofițerilor l-a făcut pe cititorul Dado să râdă. Dar unde s-a dus poliția? „La fața locului a fost efectuată o căutare a proprietarului unui autoturism din cauza unei solicitări a poliției”, a precizat biroul de presă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu