30 de ore de condus fara pauza – Autocar Romanesc

Vineri, 20 ianuarie 2023, oficialii de la autostrada de poliție Ruchheim au efectuat controale de circulație în zona traficului comercial de persoane și mărfuri pe autostrăzile A61, A6 și A650. În jurul orei 14.50, polițiștii de autostrăzi au observat un autocar cu remorcă pe A6. Întrucât în ​​trecutul recent astfel de autocare de turism au fost observate în mod repetat prin încălcarea timpului de conducere și odihnă, precum și prin conducerea fără permisul corespunzător, polițiștii au decis să supună și acest autocar de turism la o inspecție.

Și de data aceasta, polițiștii au avut instinctul potrivit. În autobuzul din Europa de Est, care a fost ocupat de 42 de pasageri, au fost constatate încălcări masive ale timpilor de conducere și odihnă. Cei doi șoferi de autobuz nu au pornit autobuzul în România decât în ​​jurul orei 20.00, joi seară, dar și-au încheiat ultimul tur din Franța cu aproximativ 3 ore înainte de plecare. Prin urmare, ambii șoferi au stat în picioare aproape 30 de ore fără o perioadă de odihnă corespunzătoare.

Pentru a asigura siguranța pe drum, ambilor șoferi de autobuz li s-a interzis să-și continue călătoria și s-a dispus o perioadă suficientă de odihnă. Abia atunci autobuzului și pasagerilor săi li s-a permis să continue călătoria.

Cei doi șoferi de autobuz și compania de autobuze se confruntă acum cu amenzi ce sunt deloc neglijabile.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu