Arhiva erichmocanu.tv – CC-BY 4.0 

Un cuplu a vrut să moară împreună: un bărbat de 94 de ani și-a ucis soția

Partenerii din districtul Gänserndorf au lăsat un bilet de adio. Bărbatul a supraviețuit, el riscă până la 5 ani de închisoare.

Acest incident tragic între un bărbat de 94 de ani și soția sa grav bolnavă a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în districtul Gänserndorf. Cuplul decisese să părăsească viața împreună.

Soțul și-ar fi ucis atunci partenera de 74 de ani cu o armă de foc, însă sinuciderea sa ulterioară a eșuat.

Bărbatul de 94 de ani este acum cercetat pentru omucidere la comandă, confirmă Stefan Loidl, purtător de cuvânt al Direcției de Poliție a provinciei Austria Inferioară.

Cuplul lăsase un bilet de adio comun. Din această scrisoare, femeia grav bolnavă își exprima dorința insistentă de a muri împreună cu soțul ei.

Cu toate acestea, după ce a ucis-o pe femeie, a intervenit poliția. Bătrânul de 94 de ani a supraviețuit incidentului. El primește îngrijiri medicale. Dacă va fi condamnat, acesta riscă până la cinci ani de închisoare.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu