Poștașul aruncă 400 de scrisori în coșul de gunoi

Un angajat al poștei nu a reușit să livreze 400 de scrisori în Bayreuth. În schimb, le-a aruncat în mai multe coșuri de gunoi și containere pentru deșeuri de hârtie. Suspectul, în vârstă de 19 ani, a invocat ca motiv probleme de sănătate, a declarat poliția.

În Bayreuth, 400 de scrisori și corespondență nedorită nu au ajuns la destinatarii lor, ci în tomberoane și containere de deșeuri de hârtie. Motivul: poștașul era evident suprasolicitat în munca sa și avea probleme de sănătate. Așa a explicat poștașul în vârstă de 19 ani în timpul interogatoriului său de către poliție.

Un centru de distribuție poștală îl identifică pe suspect

Tânărul aruncase scrisorile într-un coș de gunoi în cartierul Laineck din Bayreuth, printre altele, în cursul zilei de luni. Un martor a descoperit acolo numeroase scrisori și a informat poliția. Suspectul a fost localizat prin intermediul centrului de distribuție al serviciului poștal. Potrivit poliției, tânărul de 19 ani le-a spus anchetatorilor că era depășit de muncă.

Toate scrisorile “aruncate” au ajuns la destinatari

Tânărul de 19 ani le-a spus polițiștilor unde a aruncat scrisorile. Lucrătorii poștali au reușit să găsească scrisorile. Acestea au fost livrate destinatarilor – dar cu o întârziere considerabilă.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu