Wizz Air revine în Salzburg! de când îți spunem noi

Compania ungară Wizz Air se întoarce la Salzburg și va adăuga inițial trei rute din Salzburg la rețeaua sa de rute. Se lucrează intensiv la dezvoltarea de noi rute.

Compania aeriană maghiară Wizz Air și-a anunțat lansarea la Salzburg încă din mai 2020. La acea vreme, nimeni nu ar fi putut ghici cât de profunde vor fi consecințele pandemiei Covidiu pentru aviație. “Având în vedere interdicțiile de aterizare în destinațiile vizate, legăturile de zbor planificate au trebuit, din păcate, să fie anulate”, spune directorul general al aeroportului, Bettina Ganghofer. “Am rămas în dialog strâns cu Wizz Air în ultimii ani. Speram deja că întrebarea nu era dacă Wizz Air se va întoarce la Salzburg, ci doar când”, continuă Ganghofer. În timpul și chiar și după pandemie, întreaga ofertă de zboruri europene a fost dată peste cap și uneori redusă drastic. Efectele crizei au afectat întregul sector aviatic european și se resimt și astăzi. În prezent, Aeroportul Salzburg și-a revenit în mare parte din criză și are o perspectivă pozitivă pentru sezonul de iarnă care urmează. Cu toate acestea, este posibil să dureze până în 2025 până când va fi atins nivelul de dinaintea crizei.

“Ne bucurăm cu atât mai mult cu cât compania aeriană maghiară va adăuga Salzburg la gama sa de destinații, ca al doilea partener strategic din Austria, alături de Viena. Vom începe inițial cu Londra Luton în februarie 2024 și vom adăuga București și Skopje la programul de zboruri în vara anului 2024. Vom continua să lucrăm intensiv la extinderea gamei de rute în următoarele săptămâni”, spune Ganghofer, cu gândul la sezonul următor. Conexiunea de zbor către Londra Luton este perfectă pentru începutul iernii, în special pentru a-i aduce pe schiori la Salzburg și în regiunile învecinate pentru sporturi de iarnă. În vară, București și Skopje vor fi adăugate la gama de destinații interesante din sud-estul Europei. Cele două capitale din Balcani sunt considerate centre economice importante și, prin urmare, sunt la fel de interesante pentru turismul de afaceri ca și pentru călătorii în căutare de noi destinații. Prin urmare, Londra Luton, București și Skopje vor putea fi atinse în curând NONSTOP din Salzburg.

Wizz Air va lansa inițial trei conexiuni directe în 2024, ceea ce va consolida semnificativ piața aviatică din Salzburg. “Suntem foarte încântați de reluarea zborurilor mult așteptate de la Salzburg către București și Skopje și de introducerea unei noi rute către Londra. Această extindere aduce cea mai sustenabilă companie aeriană din Europa la Salzburg, oferind călătorilor trei destinații interesante și posibilitatea de a explora capitale remarcabile și iconice cu Wizz Air. Abia așteptăm să lansăm aceste rute și să le oferim pasagerilor noștri austrieci tarife mici și cea mai bună calitate la bord”, a declarat Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager Wizz Air.

DestinațieZile de ZborDe Când
Londra LutonMarți, Joi, Sâmbătă08.02.2024
SkopjeLuni, Miercuri, Vineri01.04.2024
BucureștiMarți, Joi, Sâmbătă02.04.2024

Wizz Air, compania aeriană ultra-low-cost cu cea mai rapidă creștere din Europa, operează o flotă de 191 de aeronave Airbus A320 și A321. O echipă de experți în aviație oferă servicii excepționale și tarife foarte mici, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 57,6 milioane de pasageri între octombrie 2022 și septembrie 2023. Wizz Air este listată la Bursa de Valori din Londra sub simbolul WIZZ. Compania aeriană a fost numită recent una dintre cele mai sigure zece companii aeriene din lume de către airlineratings.com, singura agenție de evaluare a siguranței și a produselor din lume, și a fost recunoscută drept compania aeriană a anului în 2019 și 2023 de către Air Transport Awards. De asemenea, Wizz Air a fost desemnată “Cea mai sustenabilă companie aeriană low-cost” (2021-2023) de către World Finance Sustainability Awards, “Grupul de companii aeriene al anului pentru sustenabilitatea globală a mediului” (2022-2023) de către CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence și “Cea mai importantă companie aeriană low-cost din Europa în 2023” de către World Travel Awards.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu