Sofer fura Camera Radar dupa ce il fotografiaza!

Faptul că șoferii sunt fulgerați nu este un eveniment deosebit de neobișnuit. Cu excepția cazului în care un șofer de SUV se răzbuna pe capcana de viteză – și o împachetează. 

Struppen – Angajatul care a efectuat măsurători de viteză pentru Oficiul raional Pirna din Struppen, Saxonia, a fost uimit Chiar și poliția Pirna pe care el a notificat nu lea venit sa creada. Ce a fost asta? 

Capcana de viteză Furata de un șofer

În primul rând, totul a urmat un cursul normal în districtul Struppen-Siedlung : în numele biroului raional , angajatul a instalat camera de viteză mobilă în zona 30 „Hohe Straße” de pe marginea drumului . Apoi, ca de obicei , a monitorizat măsurătorile din zona.

La un moment dat un SUV GLS Mercedes-Benz ( de la 286 CP, noul preț de la 85,950 euro) a fost mult prea repede – și a fost fulgerat prompt. Șoferul gigantului Mercedes (5,21 metri lungime, 2,16 metri lățime și 1,82 metri înălțime; 2,63 tone), a observat că a fost fotografiat involuntar. – si se pare că nu a vrut să suporte consecinta.

Vitezomanul împachetează aparatul Radar și îl pune în Portbagaj

În orice caz, soferului nu ia trebuit mult timp si s-a gandit ca poate ar avea si el nevoie de asa un aparat acasa. După cum a descris angajatul biroului raional, Mercedes-Benz GLS a trecut în mod repetat pe lângă Radar și a inspectat dispozitivul și locația. La un moment dat bărbatul s-a oprit, a coborât și s-a îndreptat direct spre camera de viteză mobilă.

Apoi șoferul Mercedes a apucat camera de viteză inclusiv dispozitivul, bateria, si a pus-o in portbagaj. Potrivit polițiștilor din Pirna, angajatul nedumerit al oficiului raional ar fi încercat să intervină și să-l împiedice pe bărbat de la fapta lui nebunească – dar în zadar. Dispozitivul radar a fost încărcat, șoferul SUV-ului și-a încuiat vehiculul, a ignorat discursul angajatului – și pur și simplu a plecat.

Recuperarea Radarului!

Cu toate acestea, furtul obscur al camerei de vitezăfost recuperat : deoarece fotografia radarului și plăcuța de înmatriculare erau deja stocate digitalfăptuitorul a putut fi identificat rapid . După cum raportează atât „Dresdner Latest News”, cât și „Sächsische Zeitung”, poliția l-a vizitat pe bărbat la scurt timp după incident la domiciliul său și l-a confruntat cu infracțiunea sa. Polițiștii au reușit să recupereze radarul mobil de 5.000 de euroȘoferul în vârstă de 52 de ani, pe langa amenda de viteza mai a primit si un dosar penal ce este în curs de investigare pentru furt.

erichmocanu

a început munca de jurnalist după ce a observat ca abuzul asupra cetățeanului si sclavia este peste tot. Erich Mocanu este unul din fondatorii organizației AEBS.org, organizație germana-romana ce se ocupa de apărarea drepturilor omului si combaterea acestor fapte. emTV si-a propus sa facă public toate aceste fapte, pentru a arata ca realitatea este cu totul alta si nu așa cum ne mint politicienii. Hai si pe: https://facebook.com/erichmocanu Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/JhBQgMpmb836KaKOpstNuM Twitch: https://twitch.com/erichoficial TikTok: https://tiktok.com/@erichmocanu